| |
Portalo www.ferrum.lt redakcija neredaguoja komentarų ir už juos neatsako. Redakcija pasilieka teisę pašalinti įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsakingi juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn už šmeižikiškus, viešųjų ar privačiųjų asmenų garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius teiginius, smurto kurstymą ir kitus neteisėtus veiksmus. Apie netinkamus komentarus prašome pranešti redaktoriams.
| Autorius |
Pranešimas |
offlinekid
Naujokas
|
Parašyta: 2012.04.07 19:19 : IP: 78.62.114.81
|
|
|
Viskas labai paprasta as siuo metu turiu bosista ir bugnioriu,visi turim patirti ir labai gera net manau girdejot kazkada ant scenos...ka gi as dabar noreciau atsikuri ir man reikia tikrai mokanciu grot ir uzsidegusiu gitartu...tai tikriausiai idomu butu ka grot norim?:) easy coro atsaka..tai yra metalcore hard core arba death core...tai kam idomu prasyciau parasyt,ir paziuresim kas vyks toliau:) 863031755 _________________ to scream or not to scream, that is the question ... |
|
|
|
vaplis
Forumo aktyvistas
|
Parašyta: 2012.04.07 22:29 : IP: 84.32.228.82
|
|
|
Aš esu gitartas, bandėm su uoka užsidegt bet neišėjo, bet gal visgi galėčiau prisijukt? _________________ Kas trešo ir cojaus neklauso, valgo duoną sausą |
|
|
|
Pedo of Filth
Forumo aktyvistas
|
Parašyta: 2012.04.07 23:27 : IP: 69.65.43.167
|
|
|
labas, esu pedofilas. Domina heavy metal + sunkiau. Megstu alternatyva - parasyk PM _________________ Dėdė Ūsas atvažiavo- vaikai džiaugėsi, nenuobodžiavo |
|
|
|
rubilniks
Forumo aktyvistas
|
Parašyta: 2012.04.07 23:56 : IP: 78.61.49.102
|
|
|
easy coro atsaka..tai yra metalcore hard core arba death core...tai kam idomu prasyciau parasyt,ir paziuresim kas vyks toliau:)
- - - - - -
O toliau gali buti tik labai didelis shudas _________________ celtic frost-cool |
|
|
|
GiedriusG
Dalyvis
|
Parašyta: 2012.04.17 20:55 : IP: 79.132.161.237
|
|
|
| Hi offlinekid, atsiprašau, kad ne į temą, bet neišsisiunčia mano žinutės tau į pm, gal galėtum brūkštelt man į pm savo skaipą, aš tau parašyčiau kokį vakarą susitartumėm dėl tų pamokėlių |
|
|
|
|
|
|
|