heathen_revisited » 2004.04.19 18:58
Kiek lankausi sitam forume nepastebejau,kad kas nors butu uzkabines sia tema.
Taigi, kas jums 'idejiskai' yra artimiausia?
(galit nurodyti ir konkreciai kokios grupes is to stiliaus)
Nu o dabar mano nuomone:
artimiausias be abejo pagan metal:), mano nickas ta puikiai iliustruoja. Grupe - Skyforger.
'Gloria Antiga volta a nos!'
taip pat dideles simpatijos senam geram heavy.
Idejiskai artimiausia grupe - Accept (antiwar, antitrend and so on),Helloween( 'let's stand for human rights'). Nu ir aisku Rage - Unity!
doom ir gothic metala klausau,kai uzeina atitinkama nuotaika,bet idejiskai jis man nelabai artimas, visa ta amzina depresija,neviltis...
ko nesuprantu, tai 'brutal deatho ideologijos'. Visoks lavonu niekinimas, skerdynesir pan. nukrypimai. Ka jie savo muzonu nori pasakyt? Kad jie yra labai iskrype,ar tiesiog groja 'scary music'?
Blacko neklausau vien del to daugumos grupiu propaguojamo satanizmo or what. Antikrikscionybe,antireligija - kodel ne, bet satan worshipinimas, avies skerdimas scenoj, visoks okultizmas,ritualizmas ir pan.?
Dauguma Hardcore ideju labai pritariu ,kaipo D.I.Y. principui,politiniam anarchizmui(salyginai). Bet pats muzonas nelabai veza...
Tai,be abejo, buvo mano subjektyvi nuomone, kuri tikriausiai daugeliu atveju i tiesa nepretenduoja:), bet tam ir sukuriau sita tema,kad isgirsciau jusu nuomone ir galbut pakeisciau savo poziuri i kai kuriuos dalykus.
Ne visada yra taip, kaip atrodo.