Ką tu veiki laisvalaikiu?

Kasdieniniai plepalai įvairiomis temomis

Moderatorius: Moder

Re: Ką tu veiki laisvalaikiu?

Standartinė Mariusmar1992 » 2021.11.01 19:54

Pastaruoju metu turiu per daug laisvo laiko, tad svarstau galimybę apie pamaininį darbą https://prisijunk.autoaibe.lt/pamaininis-darbas.
Mariusmar1992
Naujokas

Standartinė dotyhughes117 » 2021.11.24 12:45

You know, when you see a message that looks like a positive response to your long-awaited application (whatever that may be), it's understandable that your judgment will be clouded.

car hire dee why sydney
dotyhughes117
Naujokas

Standartinė rubewrenn269 » 2021.11.24 12:47

For what it's worth, this challenge on the business model should be met head-on by the concerned industry.

church cleaning
rubewrenn269
Naujokas

Standartinė Homos » 2022.11.08 10:45

labukas, mano laisvalaikis yra gana paprastas praleidžiu prie TV, žiuriu skirtingus šou ir filmus ir mėgaujausi geros kokybės televizoriaus. Ir šeip jeigu kažkas ieško naujaus televizoriaus arba tiesiog domina kažkas naujo tai galiu pasiūlyti savo variantą kuom aš naudojuosiu, pirkau iš ermitažo tai ir nuorodą čia jums ikelsiu, gal kažką sudomins https://www.ermitazas.lt/p/televizorius ... 5-fl5ps4sl.
Homos
Naujokas

Standartinė kastonas11 » 2022.11.09 09:50

Esu laisvai samdomas renginių fotografas, tad dažniausiai savo "laisvo laiko" praleidžiu redaguodamas nuotraukas. Na, o jeigu darbų nėra, mėgstu lipdyti iš plastilino ar modelino. Kažkada mergina parsinešė iš darbo kalną plastilino ir taip prasidėjo mūsų figurėlių lipdymo kelionė. Ne vieną ir ne dvi figurėles esame nulipdę, o po to viską sunaikinę. Būna smagu belipdant pamiršti kasdienius buitinius reikalus. Tiesa, nuolat ieškau kokybiško plastilino, tad jeigu žinot, iš kur tokį gauti - praneškit. Tinka ir iš užsienio. Šiuo metu apsipirkinėju https://kanceliarinesprekes.lt/400-plastilinas .
kastonas11
Naujokas

Standartinė evelina233 » 2022.11.09 14:46

Mano hobis tai galbūt labai basic, bet labai mėgstu keliauti. Esu aplankiusi jau virš 30ies valstybių, yra tekę gyventi ir pas Italus, ir atlikinėti mainus Brazilijoje. Man kelionės ne tik gražių vietų pamatymas, bet ir nauji žmonės. Tikiu, kad pažindinimasis su skirtingų kultūrų žmonėmis praturtinta tave labiau nei bet koks mokslas. Skrydžiai į Tailandą dabar visai nebrangūs, todėl, tikriausiai, kita mano stotelė bus ten.
evelina233
Naujokas

Standartinė Uras » 2023.04.06 13:54

Laisvalaikiu vienas mėgstamiausių mano užsiėmimų - keliauti. Nieko nėra geriau už jausmą tyrinėti naujas vietas ir pažinti skirtingas kultūras. Nesvarbu, ar tai būtų savaitgalio išvyka, ar kelis mėnesius trunkanti kelionė, visada grįžtu pailsėjusi ir įkvėpta.

Tačiau dar įdomiau už pačias keliones man yra dalytis kelionių patarimais su kitais. Man patinka, kad galiu padėti žmonėms planuoti keliones ir rasti paslėptų brangakmenių, apie kuriuos kitaip jie galbūt nebūtų sužinoję. Nuo geriausių vietinių restoranų rekomendavimo iki dalijimosi nepažintomis vietomis - man teikia daug džiaugsmo padėti kitiems patirti tokių pat nuostabių kelionių įspūdžių, kaip ir aš.

Taigi, jei kada nors ieškosite patarimų ar įkvėpimo keliaujant, drąsiai kreipkitės į mane! Visada mielai pasikalbėsiu apie visas keliones.
Uras
Naujokas

Standartinė Pavasaris2023 » 2023.05.04 10:15

Sveiki, jeigu ieškosite padangų savo automibiliui https://rataibatai.lt/ Manau, jeigu rinksitės kelionę mašina Jums būtinai galima pasirūpinti padangomis.
Pavasaris2023
Naujokas

Grįžti į PLEPALAI