Kulinarija

Kinas, literatūra, teatras ir kitas dvasinis penas

Moderatorius: Moder

Standartinė Metalistas » 2010.02.23 16:00

Tai kad pas lydeka vienas kaulas tera plius minus, tai kam gadint tokia balta mesa ir daryt kazkokius gumuliukus ? :)
Mažeu knigū - daugeu alaus!
www.saltupys.lt
Metalistas
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 1985
Užsiregistravo: 2003.05.20 17:27
Miestas: kaimas kazkoks

Standartinė evilmoon » 2010.02.23 16:08

Nu taip...Shonkauliu ana irgi neprilaiko.)
Kai lydekos netelpa sholdytuvan, visokiu zababonu prisigalvoja zhmogai. Beto, labai prashmatniai ishrodo didzhiulis zhuveliokas ant baliaus stalo. Vestuviu ar pakasynu. Tai praktishkai tas pac.)
You spin me right round baby, right round, like a record baby...
evilmoon
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 6771
Užsiregistravo: 2005.04.19 15:16
Miestas: Vilnius

Standartinė Bafometas » 2010.03.11 22:05

Eksperimentavau ir gavau labai skania sriubyte!
Cili Zirniu sriuba:
Pusantro litro vandens uzverdi,tada dedi 2 kubelius buliono,idedi 2 zalius sonkauliukus,zibsneli druskos,visa cili pipiriuka,susmukintos morkyte,zirniu kazkiek ir verdi,paskui del skonio ketciupo siektiek ir isvel verdi,gaunasi tikrai geras bizalas :)
Bafometas
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 851
Užsiregistravo: 2009.12.15 17:41
Miestas: Vilnius

Standartinė sugedau » 2010.03.22 15:29

as tai visada kai niekas man valgyt nepadaro tai pats gaminu. ikaitinu keptuve, inpisu aliejaus, o tada metu viska ka randu valgomo. aisku dar paziuriu ar produktai derinasi. nu pvz riesutu su pienu neiskepsi. :D nu ir kai viska sumetu, kepu ir maisau. dar prieskoniu pridedu. visi mano patiekala giria. as taipogi. greita, sotu, skanu, daug galvot nereik. beto - niekad nepamirsi, ko ir kiek tiksliai reikia idet.
:D
kill your mother rape your dog!
sugedau
Dalyvis
 
Pranešimai: 152
Užsiregistravo: 2009.09.21 23:10
Miestas: Kaunas

Standartinė Stiksu žemyn » 2010.03.22 18:51

Atsimenu vienas tipelis pasakojo, kad tingejo eit i parde aliejaus, tai an vandenio bulbas kepe... Sake, nelabai smacniai gavos.... O geriausia yra riebi ir tirsta barstiene... Ir dziovintu baravyku nereik pamirst imest...
Stiksu žemyn
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 814
Užsiregistravo: 2009.07.07 22:28
Miestas: Vinius

Standartinė BiesaZ » 2010.03.22 19:07

Mees esam dzūūkai grybų karaliaaaaaii, o karalienė dzūūkijaaa


O jei rimtai, tai grybai išvis yra absoliuti jėga. Visur ir visada. Prišnekėjai čia Stiksu man, einu bulbų išsivirsiu ir dieduko marinuotų voveruškų pasikepsiu su svogunu ir grietine. :)
Kame yra šviesos, ten ir šešėlių esti
BiesaZ
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 792
Užsiregistravo: 2007.03.02 15:00
Miestas: Druskininkai

Standartinė Stiksu žemyn » 2010.03.22 19:10

Marinuotos man jau kaip tai ne tas, nebent diedas uzmarinuot gerai mokejo... Is tokiu pripazystu nebent baravykus ar makavykus. Voveruskos mano seimininkei kap tai niekad nesgaudavo.) Ale vistiek, skanaus;)
Stiksu žemyn
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 814
Užsiregistravo: 2009.07.07 22:28
Miestas: Vinius

Standartinė lija » 2010.03.25 04:42

Svarbiausia, kad maisto būtų daug - penas smegenims, į lašinius nelabai jau eina.. Mėgstu saldžiąją virtuvę, kad ir parduotuvinius variantus. Ypač guminukai :) Mm, o šiaip dievinu zakusonkes prie alaus : rūkyti dešrigaliai, šoninės, kumpeliai, cebulė, sūris. Šiandien va išsikepiau biskvitinį pyragą su kakava. Gaila, per mažai tešlos primaišiau, tai ir nelabai didelis tesigavo..
lija
Dalyvis
 
Pranešimai: 74
Užsiregistravo: 2010.02.06 21:36
Miestas: Klaipėda

Standartinė BiesaZ » 2010.03.26 00:14

Saldumynai ne maistas :) Guminukai ypač.
Kame yra šviesos, ten ir šešėlių esti
BiesaZ
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 792
Užsiregistravo: 2007.03.02 15:00
Miestas: Druskininkai

Standartinė lija » 2010.03.27 03:28

Tai kad man maistas ;)
lija
Dalyvis
 
Pranešimai: 74
Užsiregistravo: 2010.02.06 21:36
Miestas: Klaipėda

Standartinė BiesaZ » 2010.03.27 09:27

Nu nebent jie iš mėsos pagaminti.
Kame yra šviesos, ten ir šešėlių esti
BiesaZ
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 792
Užsiregistravo: 2007.03.02 15:00
Miestas: Druskininkai

Standartinė lija » 2010.03.27 11:48

O taip, sudėtyje esti želatinos iš kiaulių. Ne mėsa, bet sueina puikiai :)
lija
Dalyvis
 
Pranešimai: 74
Užsiregistravo: 2010.02.06 21:36
Miestas: Klaipėda

Standartinė BiesaZ » 2010.03.27 12:21

Aš tai jau seniai pastebėjau, kad mergoms neduok valgyt, bet duok kokį čiukuliadą ar sausainių pagraužt ir jos laimingos ir sočios būna. :D
Kame yra šviesos, ten ir šešėlių esti
BiesaZ
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 792
Užsiregistravo: 2007.03.02 15:00
Miestas: Druskininkai

Standartinė lija » 2010.03.27 13:19

Turiu pripažinti - gana taiklus pastebėjiimas ;) Bent jau iš mano pusės.
lija
Dalyvis
 
Pranešimai: 74
Užsiregistravo: 2010.02.06 21:36
Miestas: Klaipėda

Standartinė _Lunaria » 2010.03.29 15:38

Sumustiniai (greita ir paprasta)

Avokadas,cesnakas,prieskoniai (pagal skoni) ir duona;P Avokada susmulkiname,zinoma,t.y smulkiai tarkuojame,dedame smulkinto cesnako ir beriame prieskoniu;) mase tepti ant juodos duonos ir dar uzdeti pomidoru galima;P

Balta duona skrudinimui,majonezas, virti kiausiniai (priklausomai nuo sumustiniu norimo kiekio),cesnakas.virtus kiausinius sutarkuojam,smulkiai susmulkinam cesnaka,dedame siek tiek druskos ir majonezo viska ismaisome ir gave vientisa mase dedame ant skrudintos duonos.
\m/
_Lunaria
Dalyvis
 
Pranešimai: 141
Užsiregistravo: 2008.05.21 16:18
Miestas: Klaipeda

Standartinė Stiksu žemyn » 2010.03.29 17:13

Antram variante dar sprotus galima imest. Ir gardu ir dvokia vyriskai... Pliusas: kojiniu kvapa permusa)
Stiksu žemyn
Forumo aktyvistas
 
Pranešimai: 814
Užsiregistravo: 2009.07.07 22:28
Miestas: Vinius

Standartinė _Lunaria » 2010.03.29 22:27

na,tu sakai,tu zinai:DDDD Bet kazin ar skoni gera priduod:D
\m/
_Lunaria
Dalyvis
 
Pranešimai: 141
Užsiregistravo: 2008.05.21 16:18
Miestas: Klaipeda

Standartinė const_42 » 2010.04.06 15:44

Minimaliom sąnaudom išsikepiau maksimalų skaičių žagarėlių. Achujienai skanūs. Kelias dienas kirsiu spėju :)
const_42
Dalyvis
 
Pranešimai: 218
Užsiregistravo: 2007.11.04 15:58

Standartinė Humanimal » 2010.04.06 22:37

Radau švediškos alaus sriubos receptą. Gal kam tekę ką panašaus valgyti/srėbti? Verta pabandyti? O gal be priežiūros nelabai?
Aš kaip koks caras - ką noriu, tą darau: noriu pamaloninsiu, noriu nubausiu.
Humanimal
Dalyvis
 
Pranešimai: 186
Užsiregistravo: 2006.06.21 16:10
Miestas: Vilnius

Grįžti į KITAS MENAS