turiu ta dreliu kaip senukuose tik rankenos kaip nori gali keist is kurios puses, nuo to priklauso sukimosi graitis, vot, duok alaus atiduosiu. arba tiks ir gitara kai pavogsi
Čia fignia, piela rąstams pjaut, ale kai reiks vamBzdį atsiriekt, kas tada? :)
Kažkokie archajiški. Ogi žmogui reikia ne tiek jau daug - trupučio elektros ir alaus. :D
Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo.
Juokus puikiai suprantam, rezakas yra gaidys, o ne kokybė. Bet jei žmogui reikia išsigręžt skyliulį ant 6 mm, kodėl gi neįsigijus pramoninių staklių. :D
Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo.
Kaip jųs nesuprantat. Jis ne gitaras pyzdins, o kurą - pragrežinės bakus. Ir kad nuo per didelių apsukų neinkaistų ar šiaip netyčia kibirkšties neduotų, jis naudos rankinį.
man reikia paprasciausio rankinio grazto be jokio varykliuko. Jei dingsta elektra suki sau ir bedu nematai.
Kadangi man reikia smulkiems darbams tai man dar geriau nei elektrinis. Leciau bet tiksliau gaunas nes su drele didesnis sansas kad nuslys.
"Kadangi man reikia smulkiems darbams tai man dar geriau nei elektrinis. Leciau bet tiksliau gaunas nes su drele didesnis sansas kad nuslys."
Padarai įdubimą priš gręždamas ir nieks niekur nenuslysta. Tiksliau irgi nemanau, kad išgręši, nes sukdamas rankeną mataluosi visą grąžtą. Jei darbai mokyklos lygio, tai gal ir gerai tas rankinis grąžtas, bet aš rinkčiaus akumkę geriau :), juolab, kad gali panaudot ir kaip atsuktuvą(priklauso nuo modelio). "Skil" gaminiams pagal mane dažnai yra akcijos senukuose.
tas rankinis iš Pensininkų PC visiškas Š.... Nusipirkau pavasarį sulai varyti iš beržų, tai prasikeikiau. Rankena tabaluoja, kliūna už korpuso, grąžtas normaliai neužsifiksuoja.